Huippuluokan suorituskykyiset ja tehokkaat

Teollisuuspuhaltimet

Keskipakopuhaltimet

Tuotekehityksen huippua edustavat kauttamme saatavat keskipakopuhaltimet, joiden muotoillut siipipyörät takaavat huippusuorituskyvyn ja korkean hyötysuhteen. Keskipakoispuhaltimia käytetään energiantuotannossa, paperiteollisuudessa, metalli-, kaivos- teollisuudessa sekä laivoissa.

Aksiaalipuhaltimet

Tehokkaat aksiaalipuhaltimet mahdollistavat huippusuorityskyvyn ja sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia siipipyöriä, joissa on korkea hyötysuhde ja alhainen äänitaso.

Toimittamamme puhaltimet on luotu kestämään kovaa käyttöä

Stiavelli Irio on valmistanut puhaltimia vuodesta 1946. Kehittyneet tuotteet, vahva kokemus ja korkea laatu takaavat laadukkaat puhaltimet. Tuotevalikoima, vakio puhaltimista vaativaan teollisuuskäyttöön.

Muokkaamme tuotteita asiakkaan tarpeisiin – puhaltimiin voidaan valita erilaisia pinnoituskäsittelyitä, materiaaleja sekä erilaisia toimintatekniikoita aina alan uusimmat standardit ja säädökset täyttäen.

Toimittamamme teollisuuspuhaltimet ovat myös ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, sillä ne vastaavat energian kulutukseen liittyviin standardeihin direktiivin 2006/42 / EY ja 2009/125 / EY mukaan.

Saatavilla myös ATEX-luokiteltuja puhaltimia

Valikoimastamme löytyy ATEX-luokiteltuja puhaltimia, mitkä sopivat räjähdysherkkien kaasujen siirtämiseen.

Jokaisen laitteen yhteydessä toimitetaan todistus, että laite täyttää direktiivin ATEX 94/9/EC vaatimukset.

Ahutek Oy

Toimitamme alan kehittyneimpiä ilmanvaihtokoneita ja teollisuuspuhaltimia. Olemme nuori dynaaminen yritys, jolla on yhteensä yli 50 vuoden kokemus teollisuuden ja talotekniikan kokonaisratkaisuista.

Seuraa somessa