Ilmanvaihtolaitteet

vaativimpaankin käyttöön

Toimitamme yksinoikeudella Suomessa laadukkaita saksalaisia WOLF Geisenfeldin ilmankäsittelykoneita.
Alla WK-com -malliston suosituimmat laitteet:

Ilmamäärä 3 500 m³/h

Kompakti

Matala WK-COM F on suunniteltu asennettavaksi alas laskettuun kattoon. Vastavirta tai glykolitalteenotto, huolto alhaalta.

Ilmamäärä jopa 50 000 m³/h

Kustannustehokas

WK-com N on luotettava, yleisimmin kohteisiin kohteisiin sopiva ilmankäsittelykone, jossa on edullinen hankintahinta sekä kohtuulliset
käyttökustannukset.

Ilmamäärä jopa 50 000 m³/h

Hygieeninen

WK-com H muodostaa integrointialustan myös uima-allas- ja puhdastilaratkaisuille sekä mahdollistaa turvallisen käytön myös erittäin kriittisillä alueilla kuten
leikkaussaleissa.

Ilmamäärä jopa 100 000 m³/h

Kestävä

Tehokkaasti eristetty WK-com S on suunniteltu vaativaan käyttöön ja suurille ilmamäärille, joka soveltuu ihanteellisesti suuriin rakennuksiin tai tehdassaleihin.

Meiltä löytyy ilmanvaihtoratkaisuja monipuolisesti hyvin erityyppisille toimialoille.

Toimittamiamme laitteita yhdistää monta etua

1.

Testatusti laadukas

Tunnustettujen testauslaitosten hyväksymisleimat ja sertifikaatit ovat selkeä osoitus laitteiden korkeasta laadusta ja teknisestä kypsyydestä. Laadunvarmistusjärjestelmä DIN EN ISO 9001 takaa tasaisen korkean tuotelaadun.

2.

Energiatehokkuus

Laitteiden koko otsapinta-alan hyödyntämisen tuloksena saadaan aikaan suuret suodatinpinnat, pitkä käyttöikä, alhainen painehäviö ja siten parempi
energiatehokkuus.

3.

Älykkäästi ohjattava

Laitteet ovat integroitavissa erilaisiin rajapintoihin (LAN, BAC-Net, Mod-Bus). Energia- ja käyttökustannukset voi minimoida käyttöturvallisuus varmistaen. Elektronisten säätölaitteet tarjoavat myös etähuoltomahdollisuuden.

4.

Muunneltava

Joustavuus on yksi WK-com-malliston merkittävimpiä etuja! Laitteet ovat helposti asennettavissa joko sisätiloihin tai ulos ja erikoismitat ovat helposti toteutettavissa. Moduulit voidaan sijoittaa vierekkäin tai päällekkäin, mikä lisää suunnitteluvapautta.

5.

Huoltoystävällinen

Laitteen sisä- ja ulkoseinissä ei ole leikattuja reunoja tai hitsaussaumoja.Laitteet ovat standardin VDI 6022 vaatimusten mukaisesti helposti pyyhittävissä ja huoltoa tai puhdistusta tarvitsevat kohteet ovat hyvin ulottuvilla.

6.

Erittäin hiljainen

Ilmankäsittelykoneiden asianmukainen valinta varmistaa, että halutut äänitasot eivät ylity. WK-com-mallistossa on panostettu äänitason pitämiseksi ennätysalhaisena erilaisin kotelointiratkaisuin ja seinämäpaksuusvaihtoehdoin.

7.

Puhdistaa ilmaa tehokkaasti

Vakioilmansuodattimien käyttö kaikissa tuuletus- ja ilmastointilaitteissa takaa standardin DIN EN 779 (2012) mukaisesti optimaalisen hygineenisen ilmanvaihdon.

8.

Vastaa tiukimpiin hygieniavaatimuksiin

Kaikki laitteet voidaan toimittaa myös standardien VDI 6022, DIN EN 1946 T.4 ja DIN EN 1353 mukaisina hygieniaversioina. ja niihin voidaan valita biostaattiset suodattimet, joille ominaista on erinomainen pölynkeräyskyky ja tehokkuus myös kosteissa oloissa.

9.

Toimii myös ääriolosuhteissa

Meiltä löytyy laitevalikoimaa esimerkiksi räjähdysvaarallisiin ATEX-tiloihin, häiritseviä hajuja tai hiukkasia tuottavaan teollisuuteen tai vaativiin sääolosuhteisiin.

Ahutek Oy

Toimitamme alan kehittyneimpiä ilmanvaihtokoneita ja teollisuuspuhaltimia. Olemme nuori dynaaminen yritys, jolla on yhteensä yli 50 vuoden kokemus teollisuuden ja talotekniikan kokonaisratkaisuista.

Seuraa somessa